Description

Illustration de Lisa-ID Sinds de Nationale Veiligheidsraad van 23 juli 2020 zijn horecagelegenheden genoodzaakt een klantenregister bij te houden. Het doel van dit register is om het zoeken naar mensen die zijn blootgesteld aan Covid-19 te vergemakkelijken.

Axel SPRL biedt een coderingsoplossing voor dit register:

 • Snel en gemakkelijk
 • Contactloos
 • Zeer veilig
 • Volledig software

Deze oplossing bestaat uit een webapplicatie die uit twee delen bestaat. Met de eerste kunnen klanten hun gegevens op een heel eenvoudige manier invoeren en communiceren. Het andere deel is bedoeld voor beheerders van vestigingen. Het biedt de mogelijkheid om te oogsten en beheer deze gegevens. De verzending gebeurt door middel van een QR-code die wordt verkregen uit de gecodeerde gegevens van de klant. Eenmaal gescand wordt de bijbehorende informatie 14 dagen bewaard in overeenstemming met de Covid-19 regelgeving.

Ik ben een bezoeker

Allereerst voert u in de applicatie de informatie in die vereist is voor de regulatie.

Wanneer u vervolgens wordt gevraagd om in te checken bij een etablissement, presenteert u zich gewoon de QR-code die door de app wordt gegenereerd. De informatie in de code wordt gedateerd, versleuteld en 14 dagen bewaard. Na deze periode worden ze permanent en automatisch verwijderd.

 • Voldoet aan de algemene verordening gegevensbescherming
 • Slechts één formulier om in te vullen
 • De QR-code is het enige stukje informatie dat moet worden bewaard
 • Kan worden gebruikt in alle instellingen met een Lisa-ID
 • Contactloos

Ik ben een beheerder

Onze oplossing voldoet aan ministerieel besluit van 28/07/2020, art. 3. 10 °.

Voor uw vestiging in de cloud wordt een werkplek gereserveerd. Informatie van klanten die u verwelkomt, zijn versleuteld en alleen u heeft de sleutel om toegang te krijgen. Na 14 dagen opslag in uw ruimte, de gegevens worden automatisch en onherroepelijk gewist.

Als de situatie vereist dat u de lijst van klanten opstuurt die uw etablissement hebben bezocht, de applicatie geeft u de mogelijkheid dit op een zeer eenvoudige manier in Excel-formaat te doen.

Forfaitair systeem van € 20, - exclusief BTW gedurende zes maanden, ongeacht de vestiging. Gratis proefperiode van 14 dagen.

 • Voldoet aan de huidige regelgeving
 • Gebruiksgemak
 • Tijd besparen voor uw medewerkers
 • Contactloos
 • Automatisch gegevens wissen

* We raden het gebruik van een computer of tablet aan.

Een paar vragen...

Wat zijn uw tarieven?

Als bezoeker betaal u niets. Het aanmaken van uw QR-code is gratis en het kan worden gebruikt zoals het is in elk bedrijf dat is geabonneerd op Lisa-ID.

Voor vestigingen bieden we momenteel één prijsplan aan. Dit is een abonnement van zes maanden voor € 25 exclusief BTW. U krijgt een gratis proefperiode van 14 dagen aan het einde waarvan u wordt uitgenodigd om uw eerste maand abonnement te betalen.

Wie kan Lisa-ID gebruiken?

Onze oplossing is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de restaurantindustrie in België, maar het is ontworpen om te werken in alle gevallen waarin a registratie is noodzakelijk voor de ontvangst van een vestiging.

In alle situaties waarin u een bezoekersregister moet bijhouden, is onze oplossing gemaakt voor jou.
In het geval van een specifiek ontwikkelingsverzoek om het nog dichter bij uw behoeften, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen !

Hoe zit het met bezoekers zonder smartphone?

Lisa-ID werkt ook op een computer. Bezoekers kunnen optioneel printen hun QR-code en bewaar deze bij hen op reis.

Het personeel heeft altijd de mogelijkheid om zelfs bezoekersinformatie te coderen degenen die geen QR-code hebben. In het laatste geval hoeft u alleen maar te gaan op de website en vul het formulier handmatig in.

Kunnen we een computer gebruiken?

Natuurlijk, maar in dit geval moet u een scanner hebben (bijvoorbeeld USB). Wees voorzichtig, deze scanner moet QR-codes kunnen lezen die in tegenstelling tot 2D zijn op de meest voorkomende streepjescodes.

Als je hulp wilt bij de installatie, kun je neem contact op met ons team.